ЗА БГ УЧЕБНИК

Мисия
БГ Учебник е специализирана борса за продажба, покупка и размяна на употребявани учебници и учебни помагала и продажба на нови учебници, учебни помагала и учебни тетрадки. Ние вярваме в потенциала за развитие на българските ученици, поощряваме желанието на техните родители да образоват децата си и подкрепяме българските учители в тази нелека задача. Нашата цел е да подпомагаме учениците, родителите и учителите в образователния процес. Съзнаваме, че учебниците са важна част от него и сме насочили усилията си към бързо и финансово изгодно осигуряване на учебна литература.


Дейност
Стремейки се да предлагаме услуги от най-високо качество, работният процес при нас е съобразен изцяло с най-актуалните тенденции в търговията. В БГ Учебник се стремим да улесняваме нашите клиенти, като им предлагаме няколко варианта за покупка на учебници.
Може да закупите необходимите Ви учебници и помагала като:

посетите най-близкия ни магазин
ни изпратите имейл
ни се обадите по телефон
поръчате в електронния ни магазин

БГ Учебник е единствената борса за учебници, която предлага продажба на нови и употребявани учебници по интернет.


Месец на ученика
Ежегодно през месец септември организираме "Месец на ученика" - съвместна инициатива със Столична община, Район "Триадица" и Обществения съвет за образование и възпитание. Събитието се провежда пред Националния дворец на културата, а основната дейност е изграждането на базар за представяне на институции, фирми и дейности, създаващи условия за подготвяне и осигуряване на образователния процес в училища, детски заведения и културни институции. Включени са дейности по размяна, покупка и продажба на учебници, учебни помагала и учебни пособия; представяне на фирми, произвеждащи тетрадки, пособия и униформи; фирми, предлагащи услуги за възпитание, обучение, спорт и съдържателно използване на свободното време.
ПОРЪЧАЙ СЕГА
Поръчайте всички нови и употребявани учебници онлайн от bguchebnik.com